Spring is een christelijk kinderkoor voor kinderen vanaf 5 jaar. We bestaan sinds 2010 en onze dirigente is Adriëlle Schouten. Momenteel hebben we ongeveer 25 enthousiaste leden en nieuwe leden zijn altijd welkom. We zingen voornamelijk christelijke liederen. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan stemvorming en presentatie. We geven regelmatig een uitvoering. Kijk voor onze concerten bij Agenda.

Repetities
Het kinderkoor oefent elke vrijdagmiddag van 16.15 tot 17.00 uur in de Sionskerk (Beatrixlaan 4) in Bennekom. Tijdens schoolvakanties zijn er geen repetities. Kijk ook bij agenda.

Meezingen?
Lijkt het je leuk om mee te zingen? Dan ben je van harte welkom! Je mag vrijblijvend een keer bij een repetitie komen kijken. Vind je het leuk om op het koor te komen, dan kun je je hier inschrijven. De contributie bedraagt € 60,- per jaar en kan ik twee termijnen betaald worden. Ons rekeningnummer is IBAN NL71RABO01079.98.092 t.n.v. Christelijk Kinderkoor Spring te Bennekom.


Heb je vragen? Of vind je het leuk als we een keer komen optreden? Neem dan contact met ons op via kinderkoorbennekom@gmail.com

Kinderkoor Spring is aangesloten bij de KCZB.