Jubileumconcert 12,5 jaar Spring

Op zaterdag 25 maart vindt ons jubileumconcert plaats. Met zo’n 30 kinderen zingen we dan in de Brinkstraatkerk. We beginnen om 16 uur. Het belooft een ‘actief’ concert te worden, dus kom vooral luisteren (en meedoen)!

Kerstconcert 2021

Op vrijdag 17 december organiseerden we ons Kerstconcert. Met ruim 40 kinderen van zowel het vaste koor als het projectkoor zongen we over de komst van Jezus op deze aarde. Bij het concert mocht maar een beperkt aantal mensen in de kerk zitten, overige belangstellenden konden via livestream meekijken. We zijn blij dat het concert door kon gaan, dat we mochten zingen van het wonder van Kerst. We wensen iedereen in deze tijd het Licht van Kerst toe!

Kijk hier de (ingekorte) livestream terug. Of kijk hier de liederen Kerstnacht boven Bethlehem of De Heer zegent jou.

Repetities en corona

Na een lange periode waarin we niet mochten zingen in de zaal van de kerk, hebben we nu besloten buiten te gaan repeteren. Dat doen we op het plein van de Kraatsschool aan de Rijnsteeg 5 in Bennekom. We beginnen tijdelijk om 15 uur. De repetities worden (ivm het zwangerschapsverlof van Adriëlle) geleid door Margreet Prinsen. Als het regent gaan de repetities niet door; de leden krijgen daarover per mail bericht!

We hopen dat iedereen gezond blijft; bij de inmiddels bij iedereen wel bekende klachten blijf je natuurlijk thuis. We hopen dat we na de meivakantie misschien weer binnen kunnen gaan repeteren; als dat zo is, zetten we dat op de site in de agenda!

Project kerstmusical

Vanaf vrijdag 4 oktober starten we met een nieuw project: we gaan aan de slag met een kerstmusical die speciaal voor Spring is geschreven. Deze musical hopen we eind december uit te gaan voeren. We oefenen elke vrijdagmiddag van 16.15 tot 17.00 uur in de Sionskerk, Beatrixlaan 4 in Bennekom (behalve op 18 en 25 oktober).
Kosten voor deelname aan dit project zijn 10 euro.
Kom jij met ons meezingen? Of wil je eerst een keer vrijblijvend komen kijken? Van harte welkom!
Wil je meer informatie? Neem dan even contact op met onze dirigente Adriëlle Schouten via kinderkoorbennekom@gmail.com

Projectkoor voorjaar 2019

Op zaterdag 13 april zal kinderkoor Spring, samen met kinderkoor De Kleine Lofstem uit Randwijk, een Paasconcert verzorgen met als thema ‘Een nieuw begin’. We zingen dan in de Oude Kerk in Bennekom. Wil jij ook met ons meezingen op het podium? Dat kan!

Je kunt speciaal voor dit concert projectlid van ons kinderkoor worden! Je oefent vanaf 8 maart tot de uitvoering zes keer met ons mee op vrijdagmiddag van 16.15-17.00 uur in de Sionskerk in Bennekom. Meedoen met dit project is geheel vrijblijvend en kost slechts 5 euro.
Meld je nu aan door een mailtje te sturen naar: kinderkoorbennekom@gmail.com.

Mooie avond Sing-in By Grace

Op zaterdag 6 oktober zong kinderkoor Spring, samen met By Grace Gospelkoor, tijdens de sing-in ‘Singing by Grace’ in de Brinkstraatkerk in Bennekom. Met 20 kinderen en 40 leden van het gospelkoor mochten we zingen (en bewegen) voor zo’n 300 bezoekers. Wat mooi om samen met de bezoekers God te loven en te prijzen.

Projectkoor uitvoering ‘Singing by Grace’

Op zaterdag 6 oktober zal kinderkoor Spring, samen met By Grace Gospelkoor, optreden tijdens de sing-in ‘Singing by Grace’ in de Brinkstraatkerk in Bennekom. Wil jij ook stralen en met ons meezingen op het podium? Dat kan!

Je kunt speciaal voor dit concert projectlid van ons kinderkoor worden! Je oefent vanaf 31 augustus tot de uitvoering zes keer met ons mee op vrijdagmiddag van 16.15-17.00 uur in de Sionskerk in Bennekom. Meedoen met dit project is geheel vrijblijvend en kost slechts 5 euro.
Meld je nu aan door een mailtje te sturen naar: kinderkoorbennekom@gmail.com.

Groot ‘koor’ voor Marije tijdens Vakantiebijbelclub

Tijdens de Vakantiebijbelclub op vrijdag 20 oktober dirigeerde onze dirigente Marije een wel heel groot kinderkoor. Maar liefst 196 kinderen die meededen aan de Vakantiebijbelclub mochten een aantal liederen leren en ’s avonds laten horen.

De kinderen deden enthousiast mee, niet alleen met zingen, maar ook met alle bewegingen die erbij horen!

En heb je nu meegezongen en vond je het erg leuk? Onze repetities zijn elke vrijdagmiddag van 16.15 tot 17.00 uur in de Sionskerk (Beatrixlaan 4) in Bennekom.

Het kinderkoor is zeven jaar geleden opgericht en nieuwe leden zijn altijd welkom. We zouden erg leuk vinden als je met ons mee komt zingen. Marije van der Veen is onze dirigente en we zingen vooral christelijke liedjes. Daarnaast wordt er aandacht besteedt aan stemvorming en presentatie. We geven regelmatig uitvoeringen. Wil je meer informatie of heb je vragen? Kijk dan eens verder op deze site of stuur een mailtje naar kinderkoorbennekom@gmail.com.